Service & Garantie

Terra Mannenmode streeft er naar om altijd de juiste service met bijpassende kwaliteit te leveren. Alle artikelen in onze collectie moeten gemaakt zijn van deugdelijk materiaal en mogen geen productiefouten bevatten. Blijkt het materiaal ondeugdelijk of is het artikel niet goed

 

geproduceerd dan maakt u vanzelfsprekend aanspraak op de (wettelijke) garantie. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. De fabrieksgarantie kan per fabrikant sterk verschillen. Wanneer u een artikel heeft aangeschaft dat niet aan de verwachte kwaliteit voldoet kunt u contact met ons opnemen en/of terug komen in de winkel. U kunt ook een mailtje sturen, bij voorkeur met foto’s en beschrijving van de klacht, waarna wij normaliter binnen 2 werkdagen reactie geven.

Wij zullen de klacht altijd serieus bekijken en na behandeling contact met u opnemen. Afhankelijk van het type klacht wordt beoordeeld of we dit meteen kunnen oplossen of dat we een reactie afwachten van de fabrikant. Dit kan soms 3 weken duren, maar in de meeste gevallen wordt de klacht direct afgehandeld.

Reparatie

Mocht een artikel binnen korte tijd kapot gaan doordat het product niet voldoet aan de kwaliteit, dan zorgen wij voor herstel of vervanging van het product of we storten het te vergoeden bedrag op uw rekening als er geen oplossing meer is.

 

Andries Huisman
Andries Huisman
02/09/2022
Super geholpen. Leuk gesprek gehad. En alle tijd. Komen zeker weer terug.
Jan Bootsma
Jan Bootsma
28/07/2022
Altijd mooie kleding en behulpzaam personeel!
Steffan Müller
Steffan Müller
18/06/2022
Met dit mooie weer en dan nu nog een korte broek scoren? Nou neem van mij aan dat lukt bij dit bedrijf. Wat veel keuze en bovenal een deskundigheid van de medewerker. Geslaagd en ik kom zeker nog eens terug.
Rinke Heida
Rinke Heida
12/06/2022
Be beste heren kleding zaak die er bestaat. Met altijd een top service
Janneke Marra
Janneke Marra
25/05/2022
Al jaren een betrouwbaar adres voor onze aankopen.
Henk Oostra
Henk Oostra
10/03/2022
Super heel vriendelijk personeel prima keuzes