PME Legend schoenen van Terra Mannenmode

PME Legend schoenen van Terra Mannenmode

PME Legend schoenenBent u toe aan nieuwe schoenen, omdat u alleen nog maar oude en versleten schoenen heeft? Of wilt u een keer weer wat anders? Dan bent u op de website van Terra Mannenmode aan het juiste adres. Terra Mannenmode heeft namelijk een breed assortiment aan unieke en stoere herenschoenen van het topmerk PME Legend. PME Legend is al jarenlang een echt top merk op het gebied van heren kleding en schoenen. Met al meer dan 20 jaar ervaring zijn zij niet meer te ontwijken wanneer je op zoek bent naar hoge kwaliteit kleding voor mannen. De kleding is gebaseerd op de kleding van vrachtpiloten van vroeger. Daar komt de stoere look op de heden dag vandaan. U vindt de PME Legend kleding én schoenen in ons assortiment op de webshop én in onze fysieke winkel. Wilt u meer weten over de PME Legend kleding van Terra Mannenmode, bekijk dan eens het assortiment.

PME Legend schoenen bestellen doet u bij Terra Mannenmode

Wij hebben namelijk een breed assortiment van schoenen van het merk PME Legend. U kunt het gehele assortiment vinden door hier te klikken. Zo vindt u onder andere schoenen in een witte kleur, donkerblauwe kleur en nog veel meer. De schoenen van PME Legend zijn bovendien in vele maten beschikbaar. De meeste schoenen zijn beschikbaar in de maten 41 tot en met 46. Kunt u niet de maat vinden waar u naar zoekt, dan kunnen wij u hier altijd bij verder helpen door contact met ons op te nemen. Wilt u de schoenen liever passen voordat u ze betaald? Dan bent u uiteraard welkom in onze fysieke winkel in het plaatsje Joure. Hier vindt u namelijk onze fysieke winkel, waar wij een breed assortiment hebben van PME Legend kleding en schoenen hebben. Ook veel andere kleding van de beste merken vindt u bij ons terug.

Meer over onze winkel vindt u op deze pagina. De openingstijden vindt u op onze contact pagina. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina. Hier vindt u de laatste collecties, aanbiedingen en nog veel meer!

Andries Huisman
Andries Huisman
02/09/2022
Super geholpen. Leuk gesprek gehad. En alle tijd. Komen zeker weer terug.
Jan Bootsma
Jan Bootsma
28/07/2022
Altijd mooie kleding en behulpzaam personeel!
Steffan Müller
Steffan Müller
18/06/2022
Met dit mooie weer en dan nu nog een korte broek scoren? Nou neem van mij aan dat lukt bij dit bedrijf. Wat veel keuze en bovenal een deskundigheid van de medewerker. Geslaagd en ik kom zeker nog eens terug.
Rinke Heida
Rinke Heida
12/06/2022
Be beste heren kleding zaak die er bestaat. Met altijd een top service
Janneke Marra
Janneke Marra
25/05/2022
Al jaren een betrouwbaar adres voor onze aankopen.
Henk Oostra
Henk Oostra
10/03/2022
Super heel vriendelijk personeel prima keuzes