PME Legend jeans

Zoekt u naar een breed aanbod jeans van hoge kwaliteit, en ook voor scherpe prijzen? Bekijk dan eens het brede assortiment van PME Legend jeans, op de website van Terra Mannenmode! Terra Mannenmode is een fysieke winkel én online webshop waar u allerlei kleding voor mannen kunt bestellen. Ook vindt u ons in onze fysieke winkel, gelegen in het dorpje Joure. Wij bestaan al meer dan 130 jaar, en sinds 1921 hebben wij onze eigen winkel met mannenkleding. U kunt op onze website eenvoudig rondkijken om kleding te vinden die bij uw smaak past. Zo vindt u ons gehele assortiment van PME Legend kleding door hier te klikken. PME Legend is bestaat al 20 jaar, en is een echt top merk met stoere kleding voor mannen. Wilt u meer weten over het bestellen van PME Legend jeans op onze website? Bekijk dan eens ons assortiment, of lees hieronder verder voor meer over onze winkel.

Stoere PME Legend jeans van hoge kwaliteit bestelt u bij Terra 1888

Wij hebben een breed assortiment van PME Legend jeans op onze webshop én in onze fysieke winkel. U vindt het gehele assortiment van de PME Legend jeans door hier te klikken. Zo hebben wij jeans van spijkerstof, in grijze kleur, verschillende blauw tinten en nog veel meer. De jeans zijn beschikbaar in veel maten. Denkt u hierbij aan maten van 29-32 tot maten als 40-34 en 38-36. Zo vindt u zeker de jeans waar u naar op zoek bent! Wanneer u jeans op onze website voor 16:00 bestelt, worden ze vandaag nog naar u toe verzonden. De verzendkosten zijn boven de €150,- gratis. Dit betekent dat met het bestellen van twee jeans, uw bestelling volledig gratis naar u toe wordt verzonden! Hierbij heeft u twee weken bedenktijd.

Wilt u de PME Legend jeans liever passen voordat u het bestelt? U bent altijd welkom in onze fysieke winkel in Joure. Ons gespecialiseerd en ervaren personeel helpt u enorm graag verder met uw aankoop. Bekijk ook eens onze Facebook pagina, voor de laatste kortingen, collecties en meer!

 

x