fbpx

Ledûb bij Terra Mannenmode

Ledûb overhemden zijn al sinds 1963 een begrip in Nederland. Terra Mannenmode zorgt als dealer al jaren voor mooie collecties die perfect aansluiten bij de laatste modetrends voor heren. De overhemden van Ledûb staan bekend om het heerlijke draagcomfort en het gemak in onderhoud. Verschillende pasvormen, waaronder Slim Fit en Tailored Fit, verschillende mouwlengtes, zoals lange mouw en extra lange mouw, zorgen dat iedere man een Ledûb overhemd kan dragen. Het draagcomfort en het onderhoudsgemak zijn een perfecte combinatie. Strijkvrije overhemden van Ledûb mogen zeker niet ontbreken in jouw garderobe.

Italiaanse overhemden
Ook voor de mooiste Italiaanse overhemden ben je bij Terra Mannenmode aan het juiste adres. Kies voor de stijlvolle Italiaanse overhemden met subtiele details zoals een mooie contrastverwerking aan de boord. Voor een meer uitgesproken kledingstuk kies je voor een opvallend overhemd met print stof.

 

Ledûb heeft overhemden voor iedere man, en voor iedere gelegenheid. De collectie bestaat uit een groot aantal strijkvrije overhemden voor allerlei draagmomenten.