fbpx

Casual

Casual kleding is kleding waar u zich lekker in voelt. Het moet prettig zitten en het gevoel geven dat alles mag en niets moet. Ga je graag netjes maar sportief gekleed naar je werk dan voel jij je waarschijnlijk het beste thuis in onze casual afdeling. Het assortiment is breed gesorteerd en we hebben een groot aantal items alvast voor u geselecteerd die goed bij elkaar passen. Vrijwel alle fabrikanten maken complete collecties die goed bij elkaar passen. Zo kunt u bij een overhemd meteen een bijpassende trui of vest kiezen.

Je vindt er veel kledingmerken voor modebewuste mannen, die zowel naar hun werk als in de vrije tijd goed gekleed uit willen zien. In onze casual afdeling zijn voor in de winkel onder andere de volgende belangrijke merken te vinden: Vanguard, State of Art, NewZealandAuckland.

Veel van deze merken zijn ook goed te combineren bij een colbert of sportieve blazer van bijvoorbeeld  Born With Appetite, Roy Robson.

Zoekt u het iets klassieker, dan bieden wij ook nog een uitgebreid assortiment van onder andere Giordano, Baileys, Bugatti, Culture en Marnelli. We hebben een uiterst ruime keuze in broeken van bekende leveranciers, zoals Gardeur, Meyer, MAC en Vanguard. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze, passend bij de gelegenheid waarvoor u het wilt dragen.